Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Forumul Economic Mondial vrea o legea marțială în America. Biden trimite militari pe străzi! VIDEO

Postat la: 21.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sute de tancuri militare au fost desfășurate în Statele Unite după ce despotul globalist neales Klaus Schwab i-a ordonat lui Biden să "declare legea marțială" pentru a "repara arhitectura noastră globală și sistemul nostru global" în America, relatează Planet Today.

Potrivit unei persoane din interiorul WEF, Schwab este profund îngrijorat de faptul că Biden și globaliștii își pierd controlul asupra puterii, în timp ce o serie de scandaluri amenință să scufunde campania de realegere a lui Biden, iar tot mai mulți oameni continuă să se trezească la crimele elitei globaliste.

Mișcări militare masive sunt raportate în mai multe state din SUA, în timp ce mass-media mainstream face ore suplimentare pentru a-i convinge pe cei care raportează activitatea că se înșeală și că nu se întâmplă nimic.

Tancurile se deplasează pe străzile orașului Philadelphia, iar surse militare locale declară oficial că nu este vorba de un exercițiu.

De asemenea, un grup de tancuri a fost văzut sâmbătă pe autostrada din Idaho Falls. Există atât de multe videoclipuri din întreaga Americă, încât nu putem arăta decât câteva.

În timp ce elita globalistă pregătește terenul pentru declararea legii marțiale și preluarea controlului prin mijloace autoritare, merită să ne amintim că elita globalistă și-a declarat intenția de a lansa o amplă campanie militară atunci când a anunțat lansarea Marii Resetare, mai spune sursa citată.

Biden a fost în audiență în ziua în care a fost anunțată Marea Resetare, iar faptul că acum își pleacă genunchiul în fața globaliștilor nu ar trebui să fie o surpriză.

Biden a înțeles întotdeauna că nu este altceva decât o marionetă a elitei globaliste. Priviți-l cum se umilește pe sine și țara sa la Davos, în timp ce este vicepreședinte al Statelor Unite. Nici măcar Klaus Schwab nu-și poate ascunde disprețul față de acest om.

Un comportament rușinos. Iar acum, pregătind terenul pentru legea marțială, Biden se angajează în tacticile unui președinte slab, profund nepopular și neales. Acesta este fascismul globalist la vedere.

Și nu faceți nicio greșeală, autoritarismul distopic a fost planul încă de când Clubul de la Roma a împins pentru prima dată înșelătoria climatică asupra unui public neștiutor la începutul anilor '70.

Potrivit lui Schwab, guvernanța globală este singura soluție la problema inexistentă a schimbărilor climatice.

Am ajuns acum la un moment critic în istorie, potrivit WEF, iar elitele se pregătesc să lanseze o amplă campanie de tip militar pentru a conduce omenirea în direcția corectă.

Potrivit mâinii drepte a lui Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, elitele au o actualizare a sistemelor de vot Smartmatic și Dominion și vor folosi în schimb inteligența artificială pentru a controla următoarele alegeri din SUA.

Ce plănuiesc elitele să facă cu IA? Harari are un răspuns și pentru asta. Ele plănuiesc să supravegheze și să monitorizeze masele, la fel ca și eroii lui Harari, Stalin, Mao și Hitler.

Potrivit lui Schwab, forța militară va fi necesară pentru ca elitele să se poziționeze ca lideri supremi, nealeși, ai lumii, introducând omenirea în cea de-a patra revoluție industrială.

Forumul Economic Mondial are dreptate în privința unui lucru. Ne aflăm într-un moment critic al istoriei, iar mizele nu ar putea fi mai mari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE