Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Israelul a efectuat atacuri aeriene în Siria ca răspuns la proiectilele trase din această ţară

Postat la: 26.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forţele armate israeliene au anunţat că au lansat raiduri aeriene împotriva unor poziţii ale trupelor guvernamentale din Siria de unde au fost trase proiectile care au căzut pe teritoriul Israelului, însă o sursă din cadrul forţelor siriene a transmis că atacul s-a soldat cu decesul unor civili.

Rebelii sirieni, care cuprind şi facţiuni islamiste, au lansat un asalt asupra forţelor guvernamentale din provincia Quneitra, care se învecinează cu zona din platoul Golan controlată de Israel, potrivit mass-mediei de stat din Siria şi Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului. Israelul a comunicat că a lansat atacuri aeriene asupra poziţiilor din care au fost lansate zece proiectile care au căzut pe teritoriul Israelului, vizând şi două tancuri ale Armatei siriene.

Forţele militare israeliene au făcut public un material video al atacurilor şi au catalogat acţiunea Siriei drept o încălcare inacceptabilă a suveranităţii Israelului. O sursă din cadrul Armatei siriene a comunicat că rachetele israeliene au lovit o clădire rezidenţială, provocând mai multe decese şi pagube materiale. Sursa nu a menţionat proiectilele trase din Siria spre Israel, afirmând că atacul israelian a fost efectuat în sprijinul rebelilor islamişti. Israelul a atacat de mai multe ori poziţiile forţelor armatei siriene şi ale grupării militante Hezbollah, care luptă alături de trupele guvernamentale ale regimului de la Damasc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE