Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Oleksi Danilov: Al treilea război mondial a început când Rusia a invadat Georgia

Postat la: 20.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul Consiliului de Securitate şi Apărare Naţională de la Kiev, Oleksi Danilov, consideră că al treilea război mondial a început în 2008, când Rusia a invadat Georgia, notează RBC, potrivit Rador Radio România.

De asemenea, potrivit acestuia, conflictul din Israel nu este ultimul care va zgudui lumea în viitorul apropiat. "Al treilea război mondial a început în 2008, când Federația Rusă a atacat Georgia și i-a ocupat o parte din teritoriu. Apoi, a fost situația din februarie 2014. Doar că (al treilea război nondial, - n.r.) era într-o fază rece. Acum, a intrat într-o fază activă, fierbinte" - a afirmat Danilov.

Cel mai înalt oficial de securitate de la Kiev a calificat conflictul din Israel ca fiind o consecință a războiului de agresiune al Federației Ruse împotriva Ucrainei. "Sunt sigur că acesta nu este ultimul război la care vom asista în viitorul apropiat. Lumea a intrat într-o mare mișcare. Astăzi, putem spune că trecerea din faza de așteptare a celui de-al treilea război mondial este aproape de sfârșit" - a adăugat Oleksi Danilov. Potrivit acestuia, liderii mondiali înțeleg acest proces, astfel că acum cel mai important este să "punem capăt războiului, pentru ca acesta să nu se răspândească".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE