Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a vândut Opel cu 2,2 miliarde euro pentru formarea unui nou gigant auto în Europa cu Peugeot-Citroen

Postat la: 06.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peugeot-Citroen va plăti 2,2 miliarde de euro pentru Opel, Vauxhall şi pentru divizia financiară a General Motors în Europa, grupul francez ajungând locul 2 pe piața auto europeană.

Grupul francez PSA, proprietarul fabricilor Peugeot și Citroen, a anunţat luni dimineaţă că va cumpăra diviziile Opel şi Vauxhall ale General Motors pentru 1,3 miliarde de euro, iar divizia financiară din Europa a grupului american pentru alte 900 de milioane de euro, potrivit Bloomberg.

Noul grup auto astfel format va fi al doilea ca mărime pe piaţa auto europeană, cu o producţie de 4,3 milioane vehicule pe an şi vănzări de peste 70 miliarde euro, un grup care.

Negociatorii PSA şi General Motors au avut de depăşit mai multe obstacole pentru a finaliza tranzacţia. Problema PSA era să obţină economii de circa două miliarde de euro pentru Opel, spuneau surse apropiate tranzacţiei, înainte de finalizarea acesteia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE