Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












75 de morți printre care 45 de pompieri după prăbuşirea unui turn în Teheran

Postat la: 19.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puțin 75 de persoane au murit, printre care și 45de pompieri, după prăbuşirea unui turn cu 17 etaje în Teheran, în urma unui incendiu puternic. O clădire turn de 17 etaje din centrul capitalei iraniene Teheran s-a prăbuşit joi în urma unui incendiu puternic. Pompierii au încercat fără succes să stingă incendiul timp de mai multe ore, timp în care poliţia a ţinut populaţia departe.

Clădirea s-a prăbuşit în doar câteva secunde, incidentul fiind surprins în direct de televziunea publică, chiar în timp ce un reporter relata de la faţa locului. Potrivit postului public de televziune Press TV, există informaţii că mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături. Clădirea Plasco, care cuprindea un centru comercial, fost construită la începutul anilor 1960 de omul de afaceri iranian de origine evreiască Habib Elghanian, fiind cea mai înaltă clădire din Teheran pentru mai mulţi ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE