Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambulanță SMURD, care transporta un pacient, implicată într-un accident. Trei paramedici, răniți

Postat la: 25.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei paramedici SMURD din Brașov au fost răniți, sâmbătă, în zona localității Râșnov, la intersecția DN 73 cu DN 73A, în urma coliziunii dintre autospeciala care transporta un pacient și o altă mașină.

Echipajul SMURD se îndrepta spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, iar la intersecția DN 73 cu DN 73 A s-a ciocnit cu un autoturism al cărui șofer a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure.

„Șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga la intersecția dintre DN73 și DN73A, ambulanța circula dinspre Bran spre Brașov cu semnalele acustice și luminoase activate, iar cele două mașini s-au ciocnit. Șoferul ambulanței SMURD a încercat să evite coliziunea, dar nu a reușit. În urma impactului, cele două autovehicule au ieșit în afara părții carosabile", a explicat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

În urma accidentului, victima din autospecială, care avea suspiciune de fractură de claviculă, nu a fost afectată și a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Brașov. În schimb, cei trei paramedici au suferit traumatisme faciale ușoare și au fost transportați la spital pentru investigații. Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor exacte în care a avut loc accidentul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE