Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bătrânul care a bătut un polițist a murit în închisoare. Omul legii a rămas cu sechele în urma loviturii încasate!

Postat la: 26.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bătrânul care a bătut un polițist, chiar în scara blocului, a murit în închisoare. Omul legii fusese trimis la fața locului, în urma unui apel la 112 și nici bine nu a ajuns acolo, că s-a trezit cu un pumn în față.

Bătrânul care a bătut cu bestialitate un polițist a murit în închisoare. Agentul se prezentase la fața locului împreună cu o altă colegă, dar situația a degenerat în doar câteva secunde. Agentul și colega lui de la Secția 25 din București au trebuit să meargă în blocul respectiv, pentru a rezolva un scandal domestic. Cum au ajuns acolo, bătrânul i-a tras un pumn în față polițistului, cu toate că era acuzat că și-a bătut soția.

Incidentul a avut loc pe data de 19.12.2019, în jurul orei 09:35. Polițistul a apucat doar să bată la ușă și să spună numărul secției de la care vine, când, deodată, a fost lovit. Bătrânul nu era la primul caz de acest fel. Acesta practicase arte marțiale timp de 25 de ani și, în urma loviturii date agentului de poliție, a fost condamnat la închisoare cu executare. Omul legii a rămas cu sechele în urma loviturii încasate. Din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, bătrânul s-a stins din viață.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE