Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chirurgul Gheorghe Burnei reținut pentru luare de mită și experimente neautorizate pe copii

Postat la: 11.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicul Gheorghe Burnei, supranumit "chirurgul îngerilor", a fost reținut, pentru 24 de ore, de către procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

El va fi prezentat judecătorilor cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Burnei e suspectat că cerea bani pentru operaţiile pe care le făcea copiilor. Audierea medicului vine și în contextul articolului publicat vineri de casajurnalistului.ro, articol în care medicul este acuzat că ar fi făcut în mod ilegal experimente chirurgicale pe copii.

Denuntul impotriva chirurgului Gheorghe Burnei a fost facut in septembrie, iar cauza vizeaza 17 fapte de coruptie comise in perioada octombrie-noiembrie. "Cauza a fost constituita in data de 28 septembrie 2016, ca urmare a unui denunt, si vizeaza la momentul actual savarsirea a 17 fapte de coruptie, comise in perioada octombrie-noiembrie 2016", spun procurorii. Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, ar fi cerut sume cuprinse intre 1.000 de lei si 1.000 de euro pentru o operatie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE