Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












City managerul lui Negoita a dansat sexual si a ras 15 sticle de Laurent Perrier Rose de sute de milioane

Postat la: 12.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Honorius Circa, city managerul Sectorului 3 al Capitalei, s-a distrat pe cinste în minivacanța de 1 Mai, pe litoral. Oficialul este un mare amator al distracției de bun gust și nu avea cum să rateze petrecerile în stil mare care au fost organizate în cluburile de fițe din Mamaia.

Cancan a aflat detalii de ultimă oră despre super-party-ul la care a luat parte și city managerul celui mai mare sector din Capitală. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Luni, în ultima zi din seria mega-petrecerilor de 1 Mai, îmbrăcat lejer, dar cu bun gust, subalternul „Sultanului" de la Sectorul 3 a avut o apariție de zile mari, împreună cu soția, la Loft, acolo unde a petrecut, aproape toată ziua, cu un grup de arabi.

Conform unor surse extrem de bine informate, Honorius Circa a comandat peste 15 sticle de șampanie, Laurent Perrier Rose, dar și alte băuturi rafinate care se comercializează în localul respectiv, iar, așa cum era de așteptat, a avut de achitat o notă de plată uriașă. Potrivit surselor citate, distracția l-a costat pe city manager, doar la o primă evaluare, peste 15.000 de lei. 

Honorius Circa s-a bucurat din plin de atmosfera din club. Aceleași surse ne-au dezvăluit că, în jurul orei 19:00, city managerul a început să se miște lasciv pe ritmurile amețitoare ale muzicii. Martorii ne-au relatat că subalternul lui Robert Negoiță a dansat singur, timp de câteva minute, pe masa din Loft.

Honorius Circa a avut parte de o companie selectă în club. La masa lui s-a aflat unul dintre apropiații săi, Florin Diaconu, patronul terasei Loka Lounge. Terasă unde conducerea Primăriei Sectorului 3 se bucură de un tratament special, poate și datorită faptului că terasa cu pricina se află pe raza Sectorului 3. Printre "vecinii" de petrecere ai lui Honorius s-au numărat Robert Erbașu, Pepe, patronul de la Loft, dar și "Împăratul".

Honorius Circa ocupă din luna decembrie a anului 2016 funcția de Administrator Public la Primăria Sectorului 3. I se spune "Nino", în cadrul Primăriei, iar supranumele i s-ar trage de la ideea că ar fi efeminat, dar și de la mediile cochete pe care le frecventează.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE