Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


După ce şeful de la Omoruri a criticat modificările Codului penal, Carmen Dan reacţionează

Postat la: 19.12.2017 - 17:46 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Carmen Dan, ministrul de Interne, îl critică pe şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, cel care ieri şi-a exprimat punctul de vedere faţă de modificările Codurilor penale.

Comisarul-şef Radu Gavriş a atras atenţia că anchetele vor fi îngreunate şi infractorii periculoşi vor fi greu de prins, dacă Codul penal va fi schimbat în forma propusă acum de parlamentari. Este obligaţia şefilor poliţiei române să verifice dacă avea permisiunea de a da interviu, spune Carmen Dan, care a adăugat că opinia comisarului nu reflectă poziţia ministerului de interne.

Carmen Dan, ministrul de Interne: Nu, nu se face o anchetă. Este un polițist care și-a exprimat un punct de vedere, repet, nu i-am dat eu acel mandat. Eu cred că rigorile acestei funcții impun o anumită reținere. Cred că polițiștii trebuie să se țină departe de sfera politică și din punctul meu de vedere atât timp cât și-a expus public o părere personală, fiind cunoscut ca un bun profesionist, ca un bun specialist, și-a adus singur un deserviciu.

Este doar un exemplu dat de şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Radu Gavriş, care a vorbit despre efectele pe care le vor avea modificările pe care parlamentarii vor să le aducă codurilor penale. Comisarul trage un semnal de alarmă şi spune că toate acele propuneri desfiinţează orice dosar penal, în care sunt investigate fapte cu violenţă. Criminali, violatori sau aflţi infractori periculoşi vor fi prinşi mult mai greu sau poate niciodată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE