Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mişu Negriţoiu refuză să-şi dea demisia de la conducerea ASF

Postat la: 24.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, refuză să-şi dea demisia din funcţia de conducere a autorităţii, deoarece consideră că şi-a îndeplinit bine mandatul.

"Îmi asum ce am făcut în aceşti doi ani. Au fost adoptate patru legi. După adoptarea acestor legi s-au făcut cu excese. Nu existe soluţii miracol. Dacă nu aş fi eu, oricine altcineva ar fi aici, trebuie să trecă prin asta. (...)Eu nu am făcut nimic ce nu trebuia făcut", a afirmat Negriţoiu.

În cadrul audierii ASF convocate de PSD la Comisia Economică a Camerei Deputaţilor, luni, preşedintele ASF s-a apărat de acuzaţii, susţinând că primele RCA maxime pe care le-a propus autoritatea sunt cu mult sub cele din ţările vecine.

"Ne-am hotărât să punem mai mare presiune pe cheltuielille de achiziţie şi administrare. Am intervenit destul de brutal pentru a ajunge la un nivel suportabil", a afirmat Negriţoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE