Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicuşor Dan i-a dat în judecată pe Ponta şi Ghiţă şi le cere daune de 500.000 lei

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicuşor Dan are obiceiul să înceapă procese şi să renunţe la ele dacă primeşte "ceva consistent", a scris fostul premier Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, motiv pentru care pune şi el întrebarea "Skol'ko tovarisci Nicuşor".

Reacţia fostului premier a venit în contextul în care Nicuşor Dan a anunţat astăzi că îl dă în judecată pentru afectarea imaginii Uniunii Salvaţi România prin afirmaţiile referitoare la legăturile cu miliardarul George Soros. "Am doar două întrebări: 1. Eu am vorbit şi voi continua să vorbesc despre rolul negativ şi profund antinaţional pe care fundaţiile şi unii dintre oamenii sponsorizaţi de George Soros în România şi în Estul Europei îl joacă / şi spun acest lucru pe baza datelor şi documentelor la care am avut acces ca şef de partid şi Prim-Minstru / despre ND nu am vorbit niciodată pentru că eu mă lupt cu stăpânul nu cu pechinezul care se face că latră «fioros»/ acum însă înţeleg că ND are delegaţie şi îl reprezintă oficial pe George Soros în România în procesele cu cei ca mine care îl critică?!? 2. Am aflat din presă că dl. Nicuşor are obiceiul să înceapă procese şi să renunţe la ele dacă primeşte ceva consistent - ca să nu pierdem timpul întreb şi eu «Skol'ko tovarisci Nicusor»!", a afirmat Victor Ponta.

Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), s-a prezentat astăzi la Tribunalul Bucureşti pentru a deschide o acţiune, în nume propriu şi în numele partidului pe care îl conduce, împotriva deputaţilor Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă. Cei doi sunt acuzaţi că au afectat negativ imaginea USR şi a lui Nicuşor Dan prin afirmaţiile referitoare la legăturile cu George Soros, scrie Ştiripesurse.ro. Liderul USR le cere celor doi daune de 500.000 de lei.

"În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi, depunem azi la Tribunalul Bucureşti o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi o acţiunea împotriva lui Ghiţă Sebastian Aurelian, pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR şi mie personal. Le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudicii de imagine. Este vorba despre această campanie infamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte şi de anii '50, în care erau înfieraţi chiaburii şi de agenturile străine ale lui Ceauşescu".

Nicuşor Dan a mai afirmat că oricine va mai ataca partidul pe care îl conduce pe această temă va fi, de asemenea, acţionat în instanţă.
"Vor urma şi alţii, pentru că, deşi al început am luat în râs această chestiune, pare că ea ne afectează imaginea şi e normal, suntem într-o societate democratică, şi cine greşeşte plăteşte. Orice persoană care face această declaraţie cu referire la noi va avea de suferit aşa cum au cei doi", a precizat liderul USR, la sosirea la Tribunalul Bucureşti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE