Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Realitatea TV revine in topul televiziunilor de informatii politice si ameninta sa preia primul loc la stiri

Postat la: 26.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Postul de televiziune Realitatea TV revine in mai in topul televiziunilor de informatii politice. Primul loc este ocupat de ProTv, iar urmatorul de Antena 3. Interesant este ca Realitatea TV, de pe locul trei al podiumului se afla foarte aproape de principalul competitor Antena 3 si la distanta semnificativa de alte statii precum Antena 1, TVR, B1, Digi etc.

Sondajul facut de CURS mai arata ca romanii se informeaza in principal de la posturile de televiziune, 70%, si doar 10% din mediul online. Presa scrisa a scazut dramatic, doar 3% dintre romani cautand ziare pentru a se informa si doar 4% cauta stirile la posturile de radio. 9% dintre conationali se arata total dezinteresati de stirile politice.

In acest context, performanta Realitatea TV (23% din piata) este semnificativa, statia patronata de Cozmin Gusa (care se anunta a fi si unul dintre cei mai mari investitori din presa locala romaneasca, din dorinta de a redresa balanta media nationala) amenintand sa preia pozitia a doua de la Antena 3 (25%). In fapt, cele doua posturi sunt principalele competitoare, ProTV (38%) nefiind post de stiri, ci unul generalist. Cu toate acestea, Realitatea TV se afla la capitolul informatie in fata Antena 1, al doilea principal post generalist. Practic, Realitatea TV - si in prag de mari investitii - revine in postura de principal jucator pe terenul politicii interne si externe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE