Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Scandal pentru bani la Ministerul Transporturilor întreținut de Regele Păcănelelor

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentantii societatilor private de transport feroviar de calatori au luat astazi cu asalt Ministerul Transporturilor pentru ca nici pana acum n-au primit subventia de stat pentru prestatiile pe care le-au efectuat pe rutele pe care le opereaza.

La aceste ore, reprezentantii acestor 5-6 societati cer explicatii secretarului de stat care raspunde de domeniul feroviar - Dragos Titea, cel cunoscut ca regele pacanelelor, si, totodata, solicita deblocarea situatiei. Sansele de stingerea a acestui conflict sunt destul de reduse intrucat Dragos Titea este depasit de situatie, iar secretarul general Petre Neacsa, cel care a fost directorul economic al Ministerului Transporturilor ani de zile, nu vrea sa-si asume nicio raspundere. Transportatorii privatii de transport feroviar de calatori ameninta ca vor ori trenurile pe toate rutele pe care le opereaza daca nu isi vor primi subventiile de la Ministerul Transporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE