Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un bărbat din Timișoara se distrează blocând tramvaiele pe șină. O garnitură a deraiat și a urcat pe trotuar!

Postat la: 20.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost descoperit călătorul care a tras maneta de siguranță a unui tramvai, duminică dimineață, 19 iunie, la Gara de Nord din Timișoara, și a blocat pe linie o jumătate de oră garnitura.

Bărbatul a mai încercat încă o dată să facă acest gest duminică după-amiază într-un alt tramvai nou, și a fost filmat. Reprezentanții STPT au anunțat poliția și spun că-l vor acționa în judecată pe timișoreanul care se ”distrează” în acest fel pentru a recupera cheltuiala cu intervenția și refunctionalizarea semnalului de siguranță. Duminică dimineață, o garnitură a rămas blocată într-o curbă după ce călătorul a tras manetă de siguranță. Sistemul de protecție s-a activat imediat, tramvaiul s-a oprit și a fost nevoie de o echipă de intervenție pentru a-l reporni, timp în care linia a fost blocată.

„În această dimineață, în jurul orei 7.20, un tramvai care circulă pe Linia 1 a fost blocat la Gara de Nord, după ce unul dintre călători a acționat maneta de siguranță în mod abuziv. Problema a fost remediată în aproximativ jumătate de oră. STPT a declanşat o anchetă pentru identificarea şi sancționarea persoanei vinovate”, au transmis reprezentanții primăriei Timișoara. Duminică, în curbă de la Gara de Nord Timișoară, un tramvai Armonia a deraiat și a urcat pe trotuar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE