Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Delia cântă în deschiderea concertului lui Robbie Williams, dar nu va da ochii cu idolul ei

Postat la: 16.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Delia a fost aleasă să cânte în deschiderea concertului lui Robbie Williams, dar riscă să nu dea ochii cu artistul şi să nu poată lua nici măcar autograf de la acesta.

Fericire mare pe capul Deliei! Artista a fost aleasăp să cânte în deschiderea concertului lui Robbie Williams, mărturisind că astfel i s-a îndeplinit un vis. Reprezentanţii Deliei au dezvăluit însă că aceasta ar putea să nici nu dea ochii cu frumoasa noastră cântăreaţă nici măcar cât să facă o poză cu ea.

„Propunerea de a cânta la acest eveniment a venit din partea organizatorilor. Delia nu are nicio confirmare că îl va putea vedea sau că va putea face o poză cu Robbie Williams", au precizat reprezentanţii artistei pentru ziarulring.ro.

Mâine-seară, ea va cânta hiturile "Da, mamă", "Pe aripi de vânt", "Inimi desenate", "Vino la mine" - varianta rock, "Dale" - varianta jazzy, tot programul ţinând aproximativ 45 de minute.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE