Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Disperarea a făcut-o pe Lavinia să încalce înțelegerea cu Bănică jr. Cum a reacționat artistul

Postat la: 02.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sătulă să mai depindă financiar de Ștefan Bănică, Lavinia s-a sfătuit pentru prima oară în carieră cu iubitul său. Încă de la începutul relației lor, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au stabilit niște reguli cât se poate de clare.

Dat fiind faptul că ambii erau artiști cu vechime pe piața muzicală, pactul făcut a fost ca niciunul să nu se amestece în cariera ceilulalt. Astfel că, Bănică și-a văzut în continuare de concertele sale pe onorarii fabuloase, în timp ce Lavinia, impresariată de altcineva, s-a tot chinuit să sară de pragul sumei de 2.000 de euro pe spectacol. O perioadă a reușit. Era în vogă grație relației sale cu juniorul, ceea ce i-a adus nu doar un capital de imagine, ci și ceva concerte.

Lavinia_1_01.jpg

Lavinia a ajuns să numere pe degete numărul spectacolelor. Bruneta ”a luat taurul de coarne”. A apelat la ajutorul iubitului, pentru a-și relansa cariera. Astfel că, de aproximativ două săptămâni, artista s-a implicat într-un proiect nou. A renunțat la dansatoarele pe care le mai cheamă doar ocazional, și și-a făcut trupă formată din patru instrumentiști. Lavinia a avut în noua formulă doar două concerte, dar rezultatele sunt incurajatoare.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE