Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jay-Z și Will Smith vor produce o miniserie TV despre cea mai șocantă crimă din SUA

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rapperul Jay-Z (45 de ani) și actorul Will Smith (46 de ani) vor produce o miniserie pentru HBO, despre tragica poveste a lui Emmett Till, un adolescent în vârstă de 14 ani, a cărui ucidere, în 1995, continuă să oripileze întreaga lume.

Jay-Z și Will Smith vor produce o miniserie, a cărui denumire încă nu a fost anunțată, care va dura șase ore, împreună cu producătorul TV Aaron Kaplan. Va fi explorată în profunzime povestea lui Emmet Till. Nu a fost încă anunțată data când va fi lansată miniseria, relatează mediafax.ro.

Emmet Till a fost un adolescent de culoare care a fost ucis cu brutalitate la sfârșitul lui august 1995. Acesta ar fi flirtat cu Carolyn Bryant, o femeie caucaziană de 21 de ani. După câteva nopți, soțul ei, Roy, și fratele său vitreg J.W. Milam au mers la casa unchiului lui Till și l-au răpit pe adolescent. L-au torturat, iar apoi l-au împușcat în cap și i-au aruncat cadavrul în râul Tallahatchie, din Mississippi.

Cei doi bărbați au fost achitați, dar și-au recunoscut ulterior fapta, însă cazul nu a fost redeschis. Oribila crimă a devenit un simbol și a provocat o mișcare pentru drepturile civile, în Statele Unite ale Americii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE