Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kim Kardashian vrea o funcție de corectare pe Twitter

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vedeta de reality-show Kim Kardashian vrea introducerea unei funcții de editare a mesajelor pe rețeaua de socializare Twitter, postând în acest sens un mesaj pe contul său, primind o reacție pozitivă din partea cofondatorului rețelei Jack Dorsey, scrie The Independent în ediția online.

'Am trimis un mesaj email celor de la Twitter să vedem dacă pot să adauge un instrument de corectare a mesajelor fără să fie nevoie să ștergi și să postezi din nou mesajul', a scris Kim Kardashian pe contul său de Twitter, mesajul fiind redistribuit de peste 25.000 de ori și peste 57.000 de utilizatori ai rețelei l-au bifat ca fiind important.

Cofondatorul Twitter Jack Dorsey a reacționat pozitiv la mesajul vedetei, postând la rândul său un mesaj: 'căutăm permanent modalități prin care să facem lucrurile mai simple și mai rapide pe Twitter'. Ulterior Kim Kardashian i-a mulțumit pentru reacție lui Jack Dorsey, cel care a înființat în martie 2006 compania Twitter alături de Noah Glass, Biz Stone și Evan Willimas.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE