Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Moga s-a căsătorit cu Bianca Lăpuşte: cei doi aşteaptă o fetiţă

Postat la: 07.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântăreţul şi compozitorul Marius Moga (33 de ani) s-a căsătorit cu Bianca Lăpuşte (21 de ani), corespondent al Ştirilor Pro TV, alături de care va avea o fetiţă.

Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de la Starea Civilă pe 25 iunie, în Alba Iulia, în cadrul unei ceremonii restrânse, care a fost urmată de o petrecere desfăşurată în casa părinţilor artistului. Andra, care nu a putut fi prezentă la eveniment, i-a felicitat prin intermediul unui mesaj publicat pe contul de Facebook, însoţit de o fotografie a cuplului, alături de soţul ei, realizatorul Cătălin Măruţă.

„Dragilor, voi ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât vă preţuiesc şi vă iubesc! Nu am putut fi prezentă alături de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gândurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Vă iubesc şi abia aştept să îi scoatem pe cei mici în parc împreună", a scris Andra.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au o relaţie de mai bine de un an, iar în noiembrie 2014, în timpul primei gale live a show-ului „Vocea României", cei doi şi-au anunţat logodna. Ulterior, corespondenta Ştirilor Pro TV a rămas însărcinată, urmând ca în toamna acestui an să nască o fetiţă. În trecut, Marius Moga a avut o relaţie de patru ani cu vedeta Pro TV Iulia Vântur.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE