Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihaela Rădulescu, mesaj vulgar către presă: ''Pupaţi-mi fundul!''

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihaela Rădulescu a trimis o scrisoare deschisă jurnaliştilor de la un ziar din Salzburg, care au publicat un articol cu titlul ''Felix şi Bătrâna''. Fotografia este ilustrată cu o imagine în care Felix Baumgartner şi iubita sa, Mihaela Rădulescu, apar alături de un avion Dornier, supranumit ''Bătrâna''.

''O veche zicală de la bunica mea: nu poţi numi o femeie bătrână decât dacă îţi rupi dinţii când o muşti de fund. Aşa că mai bine pupaţi-mi fundul sexy'', a scris Mihaela Rădulescu în scrisoarea de pe blog, precizând că, în Austria, ea nu este decât ''iubita lui Felix'', astfel că orice atac asupra ei este, de fapt, un atentat la imaginea paraşutistului.

Ba mai mult, Mihaela Rădulescu susţine că, dacă presa din ţara natală a lui Felix va continua să îl atace, acesta ar putea să nu mai participe la niciun eveniment în Austria. ''Poate următoarea mişcare logică ar fi să nu mai participe la niciun eveniment în Austria. Şi atunci o să rămâneţi cu femeia cu barbă (n.r. Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision 2014), nu cu bărbaţi adevăraţi, care îşi riscă viaţa pentru a bate recorduri şi pentru a pune Austria pe harta bărbaţilor puternici şi frumoşi'', a scris Mihaela Rădulescu.

Jurata ''Românii au talent'' consideră că titlul a fost o glumă proastă a unui jurnalist ''gelos sau nefericit'', deranjat de doi oameni atât de îndrăgostiţi încât nu le pasă de părerea celorlalţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE