Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ŞOC! O vedetă gravidă simte că s-a întâmplat o tragedie: "Copilaşul cred că este mort!"

Postat la: 24.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Morris şi iubita lui, Florina, au şocat pe toată lumea atunci când au anunţat că frumoasa brunetă este însărcinată cu tripleţi. Cei doi trec acum printr-o adevărată tragedie.

Morris şi Florina au fost în culmea fericirii la începutul lunii septembrie, după ce medicii le-au confirmat că vor avea trei bebeluşi, iar aceştia şi-au anunţat pe facebook şi admiratorii online, care au început imediat să le transmită mesaje de felicitare.

Însă, din păcate pentru aceştia, sarcina este acum pusă în pericol, aşa cum ne-a povestit Florina. Mâine, frumoasa iubită a lui Morris se va duce la control deoarece este aproape cert că unul dintre bebeluşi nu mai este în viaţă, fapt care ar putea impune un avort, pentru a nu pune viaţa mamei în pericol.
Cei doi îndrăgostiţi trec acum prin momente dificile.

"Mă duc la control chiar mâine... Copilaşul cred că este mort! Dacă se dovedeşte că este aşa, nu am de ales, va trebui să iau un tratament pentru a pune punct sarcinii. Eu am avut când eram mică un accident, am fost lovită de tren şi am avut bazinul distrus, de aceea am probleme constant, iar asta îmi afectează şi posibilitatea fizică de a duce o sarcină la capăt!", a declarat iubita lui Morris pentru Cancan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE