Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paparazzi: Loredana Chivu, DEZBRACATA in mare! Lumea s-a uitat ca la VEVERITA

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Loredana Chivu a incins atmosfera pe plaja de la Mamaia. Fara Leo, singura la mare, blonda a stralucit in soarele dogoritor, dar si in blitz-urile fanilor care au asalatat-o pentru o fotografie cu valoare de suvenir.

Intre doua scandaluri pentru inima lui Leo, Loredana Chivu a gasit timp si pentru relaxare. Alaturi de cateva prietene, blonda a plecat la Mamaia, acolo unde s-a aflat in centrul atentiei. In costum de baie si cu toate imbunatatirile scoase in evidenta, blondina a avut de tras pana sa ajunga sa se bucure de apa marii. Astfel, cat timp a stat pe litoral, baietii care umbla cu maimuta dupa ei si striga..."colorata maine e gata" au intrat in somaj tehnic. Toata lumea a dat buluc sa se fotografieze cu fosta asistenta tv, femeia care i-a derutat busola sentimentala lui Leo de la Strehaia.

In miscari de felina, Loredana a intrat in apa, insa pana la genunchi, s-a udat un pic pe sani si pe maini, iar apoi a iesit pe mal. Acolo unde fanii o asteptau ca pe painea calda, cu telefonele si aparatele in mana, dornici de o amintire de la mare cu...Loredana lui Leo! Rabdatoare, fata a trecut pe la fiecare fan al sau, a zambit la blitz, a multumit, iar apoi s-a retras in intimitatea sezlongului. Daca pe vremuri, la festivalul de la Mamaia, Loredana Groza producea isterie, in 2015, Loredana Chivu este la mare cautare, scriu cei de la cancan.ro.

Fosta asistenta tv a impresionat cu formele sale lucrate manual, insa si printr-un bronz aproape perfect. Mare amatoare de solar, blonda este o obisnuita a piscinelor din Capitala, locatii in care merge, foarte des, impreuna cu prietenele ei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE