Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Persoanele singure sunt mai SANATOASE decat cele implicate intr-o relatie

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din pacate, mai multe studii stiintifice au demonstrat faptul ca persoanele singure, asadar celibatare - deopotriva femei si barbati, au o stare de sanatate mai buna decat cele implicate in relatii de cuplu. Iata de ce!

Un studiu efectuat in SUA pe oameni cu varste cuprinse intre 18 si 64 de ani arata ca cei care nu au fost casatoriti niciodata fac in mod semnificativ mai mult sport, avand o stare de sanatate mai buna, decat cei casatoriti.

Pana una alta, cam asa este natura omului: cand este singur, are grija de el, cand iubeste pe cineva este dispus sa se neglijeze spre binele celuilalt. O cercetare a demonstrat ca, mai cu seama in cazul femeilor, acestea se neglijeaza semnificativ dupa casatorie, comparativ cu perioada in care erau neimplicate in relatii serioase. Totodata, un studiu publicat in revista de specialitate "Health Psychology" a demonstrat ca persoanele casatorite, care sunt multumite de casnicie, sunt predispuse sever la ingrasare in primii patru ani de a punerea pirostriilor.

Obiceiurile proaste se iau repede, inclusiv in materie de alimentatie. Este dovedit statistic ca o persoana neimplicata intr-o relatie are mai multa grija la alimentatie, mancand in mare mai sanatos, decat una aflata intr-o relatie serioasa, unde obiceiurile alimentare proaste s-au dovedit extrem de "contagioase".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE