Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele imagini cu camera în care Robbie Williams şi familia sa locuiesc

Postat la: 17.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Robbie Williams a ajuns, joi, în jurul orei 16:00, în Bucureşti. Artistul a aterizat pe aeroportul heri Coandă cu avionul său privat, împreună cu familia sa, soţia fiica lor şi câinele. Căntăreţul a fost cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, unde paparazzi au surprins primele imagini cu camera în care acesta va locui.

Aşadar, cazat în mare taină la un hotel de lux din Capitală, Robbie Williams, stă la ultimul etaj al locaţiei de fiţe, unde va tratat ca un rege. La hotel va avea un regim în care nu i se va refuza nimic, iar situaţia e aceeaşi şi în timpul show-ului din Piaţa Constituţiei.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40'' (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE