Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Ciobanu despre Mihaela Radulescu: "E disperată să nu-i zică lumea că e babă"

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Supărată pe un jurnalist austriac, care a insinuat că Mihaela Rădulescu ar fi "bătrână", diva de la Monaco i-a dat acestuia o replică dură, printr-o scrisoare deschisă adresată reprezentanţilor presei din Austria. Vedeta nu scapă însă de atacurile vis-a-vis de vârsta ei, iar de data aceasta cel care a avut-o în vizor este designerul Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă face, pe pagina lui de Facebook, o comparaţie între Mihaela Rădulescu şi celebra Jennifer Lopez, ambele în vârstă de 46 de ani. Zilele trecute, diva de la Monaco a ţinut să-l pună la punct pe un jurnalist austriac ce a făcut-o "bătrână", printr-o scrisoare deschisă, iar la câteva zile după acest eveniment, s-a pozat în costum de baie şi a publicat imaginile pe Facebook. În acelaşi timp, Jennifer Lopez a şocat prin aparţia ei la un eveniment, unde a purtat o rochie transparentă.

Gesturile celor două vedete denotă, spune Răzvan Ciobanu, disperare. "Ce am înţeles eu: că Jennifer Lopez este la fel de disperată, precum şi Mihaela Rădulescu (sau Mihaela Rădulescu este la fel de disperată ca şi J. Lo) să nu îi zică "lumea" că-i babă. Acum ele nu-s "babe", doar penibile din punct de vedere stilistic. Si nu am să înţeleg de când rochiile pentru prostituate, de centură, au devenit "statment" fashion. Si jur că nu sunt pudic, încuiat etc... şi nici nu consider că vârsta dictează garderoba. Dar "miros" disperarea şi asta le-o face să fie unsexy", a scris Răzvan Ciobanu, pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE