Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roxana Vancea, în ipostaze XXX la sala de sport

Postat la: 01.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Roxana Vancea a lăsat cariera de asistentă tv și se axează acum pe sport. A devenit cunoscută pe vremea când juca rolul de "vecină" la "Neatza cu Răzvan și Dani", dar a hotărât să lase în urmă lumea televiziunii și să se dedice sportului. Pasiunea ei s-a transformat în job, căci Roxana lucrează ca instructor de fitness la o sală din București.

Unde mai pui că la sală nu este singură mai niciodată, ci alături de o altă bombă-sexy, cu un corp foarte bine lucrat și cu un abdomen de fier. Iulia și Roxana se distrează de minune, iar din distracția lor ies niște imagini care-i încing pe bărbații care o urmăresc pe fosta vedetă tv pe site-urile de socializare, căci Vancea are grijă să documenteze fiecare zi la sală. Cele mai recente o arată într-o poziție care pare ruptă din dormitor.

roxana vancea
Roxana Vancea a încins bărbații cu această imagine

Roxana și prietena sa au mers și în Marbella împreună. Cele două și-au găsit timp și pentru plajă, unde i-au înnebunit pe iberici cu trupurile lor lucrate și cu formele voluptoase, dar și cu gesturile care i-au făcut geloși mulți bărbați. Prietenele cu trupuri perfecte nu s-au sfiit să se și sărute pasional.

roxana vancea

Roxana și prietena ei s-au sărutat cu foc
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE