Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roxana Vancea s-a cuplat cu un fotbalist celebru de la Steaua!

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Roxana Vancea l-a lasat pe Mihai Bendeac si a trecut la fotbalisti. Fosta asistenta tv are in prezent o relatie cu stelistul Gabi Iancu. Vancea este una din cele mai dorite femei din Romania, iar barbatii roiesc in jurul ei. Dupa relatia cu Mihai Bendeac, in urma cu doua saptamani fosta asistenta tv scria pe Facebook ca este intr-o relatie cu o femeie.

Gabi Iancu a venit la Steaua la pachet cu supranumele de "noul Hagi" - fiind numit asa chiar de fostul lider al Generatiei de Aur -, insa, treptat-treptat, a reusit sa se transforme in urmasul de drept al lui Adrian Cristea. La sfarsitul anului trecut, stelistul avea o relatie cu Anca Negoescu, unul dintre cele mai sexy manechine din Romania, tanara fiind inzestrata cu un chip angelic, dar si cu niste forme ispititoare. Cei doi se cunoscusera prin intermediul iubitei lui Lucian Filip - colegul lui Iancu de la Steaua, insa relatia nu a durat mult.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE