Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Gherghe, revoltată de cazul elevei din Vaslui violată de 7 băieţi

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Gherghe a fost revoltată până la Dumnezeu de barbaria celor 7 băieţi care au violat-o pe eleva din Vaslui. Vedeta a spus că cel mai mult a indignat-o poziţia comunităţii din care face parte fata.

Simona Gherghe a scris pe blogul personal despre drama elevei din Vaslui, violată de 7 tineri. Prezentatoarea emisiunii "Acces direct" consideră inacceptabilă atitudinea autorităţilor din comunitatea tinerei.

"M-au rugat colegii de la Antena 3 să comentez cazul din Vaslui, acolo unde o fată de 18 ani a fost violată de şapte tineri. Le-am spus că, dincolo de odioasa faptă, mie mi se pare inacceptabilă atitudinea autorităţilor din mica comunitate, primar, preot, profesori. Odinioară, vectorii de opinie în lumea satului. Acum, absenţi cu desăvârşire. N-au făcut nimic să potolească spiritele şi linşajul la adresa fetei. Însă ceva m-a scos din sărite. Mai exact, declaraţia primarului din Văleni, comuna din care sunt băieţii. Iat-o: «Reporter: Îmi spuneţi că, dacă le-a dat drumul, înseamnă că e ceva la mijloc? Primarul: Nu mă gândesc la prea multe, tot justiţia stabileşte acolo, nu pot spune că sunt nevinovaţi, dar ceva a fost la mijloc...»", a scris Simona Gherghe pe o blogul personal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE