Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou divort in showbiz? Dana Savuica, la cutite cu sotul sau de doua saptamani!

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou divort bomba se anuntat in showbiz. Unul dintre cele mai longevive cupluri din peisajul monden romanesc este la un pas de despartire. Apropiatii Danei Savuica sustin ca aceasta nu se mai intelege deloc cu sotul sau si ca acestia nu isi mai vorbesc de doua saptamani, dupa ce ar fi avut o discutie aprinsa despre faptul ca fostul model este mai tot timpul plecat de acasa.

In plus, la ziua de nastere a lui Razvan, cei doi s-au purtat ca niste straini. Dana Savuica a declarat insa, pentru libertatea.ro, ca nu divorteaza. "La evenimente de acest gen, noua ne place sa socializam si sa avem grija de invitati. De aceea, el a stat mai mult pe la etaj, iar eu, la parter. Intre noi totul e OK", a spus aceasta. Savuica a negat insa ca ar fi vorba despre un divort, dar a recunoscut faptul ca nici in casnicia lor nu-i totul "lapte si miere". "La o casnicie de aproximativ 25 de ani sunt si certuri, nu poti spune ca totul e OK intotdeauna. Au mai circulat zvonuri ca divortam, ceea ce nu s-a intamplat", a adaugat aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE