Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FBI a făcut publice documente dintr-o anchetă ce-l vizează pe Bill Clinton

Postat la: 02.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu o săptămână înainte de alegerile prezidențiale din SUA, FBI a făcut publică o anchetă din 2001 asupra lui Bill Clinton, soțul candidatei democrate la fotoliul de la Casa Albă, Hillary Clinton.

Este vorba despre un caz din 2001, când fostul președinte american, în ultima sa zi de mandat, a semnat grațierea lui Marc Rich, acuzat de fraude fiscale. Rich plecase deja în Elveția, pentru a scăpa de acuzații. Denise, fosta soție a afaceristului, susținuse financiar campania electorală a lui Clinton.

FBI a dezvăluit că informațiile despre dosarul din urmă cu 15 ani au fost făcute publice la cerere, dar nu a mărturisit și cine a făcut această cerere, notează The Independent, spre nemulțumirea democraților care cred că FBI este părtinitor și că ține partea lui Donald Trump, despre care nu a dezvăluit mai nimic. Biroul Federal de investigații a folosit contul de Twitter pentru a lansa în online cele 129 de pagini ale documentului.

Investigația a fost închisă în 2005, iar asupra lui Clinton nu au fost aduse atunci niciun fel de învinuiri, iar Marc Rich a decedat în 2013. Cu puțin timp în urmă, FBI a anunțat că a redeschis ancheta care o vizează pe Hillary Clinton și ale ei e-mailuri date și primite de pe un server privat în perioada în care a fost secretar de stat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE