Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Abramburica, în dizgrația lui Dragnea

Postat la: 21.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Comisiei de invatamant din Senat, Ecaterina Andrronescu, mai cunoscuta sub numele de Abramburica, a cazut in dizgratia conducerii PSD, mai ales a lui Liviu Dragnea.

Picatura care a umplut paharul nemultumirilor din PSD la adresa Abramburicai a fost scandal urias provocat saptamana trecuta de catre aceasta prin introducerea pe ordinea de zi de la Senat, pe furis si prin semnaturi false, a unui amendament prin care vrea să se amâne concursul de director de şcoli, care este programat să aibă loc pe 12 octombrie, şi să-l împingă până în vara lui 2017.

La Comitetul Executiv al PSD care va avea loc maine la Tulcea se va discuta si cazul Abramburicai. Dar, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, sansele ca Liviu Dragnea sa o mai puna pe Ecaterina Andronescu pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 sunt destul de mici, si numai interventia lui Ion Iliescu o mai poate ajuta sa obtina un nou mandat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE