Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alina Gorghiu: Daca s-ar intelege macar jumatate din filiale cum ma inteleg cu Vasile Blaga, fuziunea ar fi perfecta

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Vaslui, ca relatia pe care o are cu celalalt copresedinte liberal, Vasile Blaga, ar trebui sa fie un model pentru toate filialele din tara.

"Daca s-ar intelege macar jumatate din filiale cum ma inteleg eu cu domnul Vasile Blaga, fuziunea ar fi perfecta si am castiga alegerile locale maine. Adversarul nostru nu este in interior, ci este PSD", a afirmat Gorghiu, potrivit Agerpres. La randul lui, Vasile Blaga a subliniat ca nu se mai poate vorbi despre fostul PNL si fostul PDL si ca cine nu intelege acest lucru nu are ce cauta in partid.

"Nu inteleg de ce mai discutam de fostul PNL si fostul PDL. Noi suntem cu totii membrii ai PNL si cine nu intelege acest lucru nu are ce cauta in partid si isi poate cauta un alt drum in politica, tara este mare, optiuni sunt destule. Prin votul Consiliului National, s-a stabilit cum sunt desemnati candidatii. Avem nevoie de candidati castigatori", a spus Blaga, raspunzand unei intrebari privind existenta unor disensiuni intre liderii filialei vasluiene, transmite Agerpres. In alta ordine de idei, Blaga a declarat ca la alegerile locale de anul viitor lupta electorala se va duce intre candidatii PSD si PNL si va fi foarte greu ca alte formatiuni politice sa atinga pragul electoral de 5%.

"Nu mai seamana campania de anul viitor si viata politica cu ce a fost pana acum. Acum este o batalie in doi. Cu tot respectul, nu vreau sa tratez altfel alte formatiuni politice. In acest moment, batalia este intre un mare bloc de stanga, PSD, si marele Partid National Liberal. In zona lor sunt maghiarii, ei nu sunt partid si, bineinteles, inca se bucura de suportul cetatenilor romani de etnie maghiara. Foarte greu vor atinge alte partide pragul electoral de 5%. De aceea, privim cu mare atentie modul de desemnare a candidatilor pentru ca ceea ce nu castigam noi are cele mai mari sanse sa castige PSD si invers", a declara Blaga la Vaslui, potrivit Mediafax.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE