Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocata lui Andrei Chiliman: "Starea lui este foarte bună. Păcat de cariera de peste 10 ani de primar"

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avocata reţinut de DNA pentru luare de mită, spune că starea acestuia este "foarte bună" şi că speră să rămână aşa şi de acum înainte, susţinând că este păcat că "o carieră de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta", potrivit Mediafax.

Avocata primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, joi seară, la Ploieşti, că starea edilului este "foarte bună" şi că speră ca starea acestuia să rămână la fel şi de acum înainte, ea adăugând că edilul este "un om puternic, pentru că altfel nu ar fi putut fi un om politic puternic şi un foarte bun primar".

"Nimic din ce este în actul de învinuire nu este opozabil în opinia dumnealui, este păcat că o carieră de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta", a spus avocata Carmen Popa.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost reţinut, joi seară, de procurorii DNA Ploieşti, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE