Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Crin Antonescu despre Defectiunea "Ponta"

Postat la: 06.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul presedinte al PNL Crin Atonescu a declarat ca nu poate da un verdict in ceea ce priveste o eventuala demisie a premierului Victor Ponta, insa a recunoscut ca fostul sau partener este tinta unei presiuni puternice din partea Opozitiei si a sefului de stat Klaus Iohannis.

"Asta este o chestiune care il priveste pe domnul Ponta. Este evident ca se pune presiune pe Victor Ponta sa-si dea demisia. Si presedintele tarii, si Opozitia i-au cerut-o. Daca domnul Ponta intarzie pe malurile Bosforului sa evite aceasta presiune, cred ca greseste. Premierul Ponta ca isi da sau nu demisia, trebuie sa faca fata acestei presiuni", a precizat Crin Antonescu, duminica seara, la Romania TV, potrivit Evenimentul Zilei.

Doar in ultimele trei zile, reprezentantii PNL i-au cerut in repetate randuri demisia prim-ministrului Victor Ponta. Mai mult, liberalii au initiat chiar o motiune populara pentru demiterea premierului, afirmand ca vor sa stranga cel putin un milion de semnaturi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE