Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Continuă scandalul moscheea de Bucureşti: Băsescu: „Ponta, sigur te-ai operat la picior şi nu la cap?"

Postat la: 10.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-o postare de aseara, pe Facebook, fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu îi atacă dur pe actualul şef de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis, şi pe prim-ministrul Victor Ponta, pentru acordul lor în ceea ce priveşte moscheea de la Bucuresti, numindu-i „nesăbuiţi".

„Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă", a scris Băsescu. Totodată, fostul presedinte a avertizat asupra pericolului terorist pe care îl reprezintă potenţialii imigranţi musulmani.

„Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni(grafie din perioada 1953-1964 - n.r.) eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic", a comentat Băsescu.

Mai mult, Traian Basescu i-a criticat si pe muftiul Murat Iusuf şi pe preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.„Muftiule, am o sugestie şi pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală? Erdogan să propovăduiască islamismul în Turcia, nu într-o ţară creştin-ortodoxă. Ponta, sigur te-ai operat la picior şi nu la cap?" a conchis Traian Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE