Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Rizea acuză PNL ca foloseste functionari publici pentru propagandă politică

Postat la: 29.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Rizea, presedinte PSD sector 5 acuză că PNL, prin actuala conducere a Primariei Sector 5, a obligat angajatii "Directiei Taxe si Impozite Locale sector 5", angajati ca functionari publici, sa participe, cu pancarde pro PNL, la un protest desfasurat in Parcul Izvor.

"Conform articolului 44, alineatul 3 din Legea 188/1999, modificata si completata: Functionarii publici au obligatia ca, in exercitarea atributiilor ce le revin, sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea publica a convingerilor si preferintelor lor politice, sa nu favorizeze vreun partid politic sau vreo organizatie careia ii este aplicabil acelasi regim juridic ca si partidelor politice. In acest sens, organizatia PSD Sector 5 va sesiza Autoritatea Nationala a Functionarilor Publici sa deschida o ancheta in cazul de fata. Astfel de manifestari reprezinta o incalcare flagranta a legii si nu poate fi tolerata! Se pare ca pentru PNL e mai important razboiul politic decat cetatenii sectorului!" a declarat Cristian Rizea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE