Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Constantin despre urmărirea penală a lui Ponta: Nu se impune demisia

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, președintele PC a declarat, vineri, că premierul Victor Ponta se bucură în continuare de susținerea coaliției PSD-PC-UNPR și nu se pune problema ca acesta să demisioneze din fruntea Guvernului. 

"Victor Ponta se bucura in continuare de susţinerea noastră, a partidelor din coaliţie, pentru funcţia de premier. Personal, nu cred ca se impune demisia premierului. Pe de alta parte, nu pot sa nu observ o coincidenta intre audierea de dimineaţa a domnului Ponta exact in ziua in care PNL urma sa depună moţiune de cenzura", a declarat Constantin.

Reacția lui Daniel COnstantin vine după ce premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA, vineri, la ora 11.00, şi i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi pentru conflict de interese.

"Sunt suspect în dosarul lui Şova, pentru activitatea de avocat în 2007-2008 şi, de asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe Şova ministru. Am venit la DNA ca orice om normal, nu a dat nicio declaraţie, o se ne cheme pentru declaraţii", a spus Ponta la ieşirea de la DNA.
În cursul zilei, președintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului să demisioneze din fruntea Guvernului, dar acesta a anunțat că nu va face acest gest.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE