Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: După demisia lui Ponta, puteam fi într-o situație delicată. Funcția de premier și cea de președinte într-o singură mână este foarte mult

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că PSD a intrat într-o perioadă de destabilizare, explicând că, după demisia lui Victor Ponta de la șefia PSD, partidul ar fi putut avea o toamnă delicată.

De asemenea, acesta a mai precizat că a fost chemat să conducă și campania la europarlamentare, când PSD-ul ajunsese la 15%, cu moralul la pământ. „PSD-ul a mai trecut prin această contracție în 2007. Eu atunci am fost chemat - ca și acuma - de Mircea Geoană să conduc campania la europarlamentare. PSD-ul ajunsese la 15%, cu un moral la pământ, cu niciun fel de speranță, cu niciun fel de idee de organizare, niciun fel de idee de grup. Dacă atunci nu stabilizam partidul, dacă nu foloseam ideea de campanie și precampanie electorală, pentru ca fiecare să-nceapă să aibă un obiectiv, PSD-ul putea ajunge în situația PNȚCD-ului și nu știe nimeni ce-ar fi apărut peste el", a dezvăluit Liviu Dragnea la Digi24.

El a declarat că vrea să nu-i mai vadă pe politicieni certându-se la televizor. „Una dintre marile lor dorințe este să nu-i mai vadă pe politicieni certându-se la televizor, pentru că asta înseamnă că nu se mai gândește nimeni la ei", a explicat Liviu Dragnea. Dragnea este de părere că PSD putea să aibă o toamnă delicată, după demisia lui Ponta. „După demisia lui Victor Ponta, toamna putea să ne prindă într-o situație foarte delicată", a mai spus Liviu Dragnea, care a mai precizat că a fost o greşeală ca Victor Ponta să deţină în acelaşi timp şefia Guvernului, dar şi a PSD.

„Pe fondul situaţiei medicale a lui (Victor Ponta - n.r.) şi pe fondul presiunilor permanente la care era supus, cred că a ajuns la concluzia că nu poate gestiona amândouă funcţiile. Oricum, şi funcţia de preşedinte PSD şi funcţia de prim-ministru într-o singură mână este foarte mult şi cred că de aici înainte în PSD nu trebuie să mai facem aşa ceva, pentru că greutatea este foarte, responsabilitatea este foarte mare", a spus liderul interimar al PSD, care a subliniat că este foarte greu ca un singur om să fie şi un lider de partid eficient, dar şi un premier bun, în acelaşi timp. „Cred că a luat decizia asta simţind că îi este mai uşor să se poată ocupa în special de Guvern", a mențional Liviu Dragnea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE