Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: Excluderea lui Geoana din PSD a fost o greseala care trebuie reparata

Postat la: 05.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca excluderea lui Mircea Geoana din partid, in 2014, a fost o "greseala" care ar trebui reparata nu prin reprimirea fostului lider, ci printr-o colaborare cu actuala sa formatiune, PSRO.

"Si faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD eu cred ca este o greseala care trebuie reparata. Nu neaparat sa vina inapoi Mircea Geoana, dar o colaborare serioasa cu partidul pe care il conduce nu poate fi decat benefica. Pana la urma, Mircea Geoana a facut si el ceva pentru partid", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a reiterat faptul ca fortele de stanga din Romania ar trebui sa se uneasca si sa colaboreze in alegeri. Dragnea a adaugat ca nu trebuie ca social-democratii sa ajunga in situatia PNL, care si-a exclus sau a ramas fara marea majoritate sefilor de partid pe care i-a avut dupa reinfiintare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca in zilele urmatoare si-ar dori sa poarte o discutie cu presedintele PSRO, Mircea Geoana, in vederea unei eventuale colaborari, precizand ca discutii vor exista si cu alte partide mici, precum PND sau PER.

"Am vazut declaratii ale lui Mircea Geoana. Mircea Geoana a spus niste lucruri foarte interesante si care ma fac sa ma gandesc serios ca o discutie cu Mircea Geoana nu strica. O discutie care sper sa o realizam zilele viitoare. Nu doresc nici eu, nu cred ca-si doreste nici dumnealui (n.r. - o revenire in PSD). Mircea Geoana este presedintele unui partid. Dar a spus lucruri importante pentru conjunctura politica actuala", a declarat presedintele PSD, la Palatul Parlamentului.

Mircea Geoana a fost exclus din PSD in noiembrie 2014, dupa alegerile prezidentiale pierdute de Victor Ponta, pe vremea cand fostul premier era sef al social-democratilor. Geoana a infiintat ulterior PSRO.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE