Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: S-a decis în coaliţie ca Parlamentul să fie convocat în sesiune extraordinară pe 24, 25, 26 august

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentul urmează să fie convocat în sesiune extraordinară în zilele de 24, 25 şi 26 august, pentru a discuta cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis pe Codul fiscal, a anunţat luni preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

"În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, discuţiile pe care le-am avut în BPN al PSD au fost continuate în coaliţie. Susţinem principiile pe care Guvernul le are în vedere, care vor fi cuprinse în ordonanţa de rectificare, şi anume se susţin în continuare domeniile importante - sănătate, educaţie, infrastructură. De asemenea, nu se taie bani de la nimeni pentru că sunt bani în plus. În ceea ce priveşte Codul fiscal s-a decis în coaliţie, ca şi calendar, 24, 25, 26 august să fie convocat Parlamentul pentru a se lua spre analiză cererea de reexaminare de la preşedintelui României, deci în sesiune extraordinară", a spus Dragnea, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

El a arătat că s-a discutat şi despre legea salarizării, iar coaliţia susţine calendarul anunţat de ministrul Muncii, Rovana Plumb, - începând cu 17 august până la sfârşitul lunii să fie discuţii şi negocieri cu partenerii sociali, apoi o perioadă de dezbatere publică, după care proiectul de lege va fi trecut prin Guvern şi va ajunge în Parlament.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE