Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Europarlamentarii "detractori" ii raspund lui Ponta: Nici nu stii cat de prost incepi sa fii

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul Cristian Preda i-a raspuns joi lui Victor Ponta, care l-a numit "dusman si detractor" pentru ca ar fi cerut discutarea situatiei Romaniei la fel ca a Ungariei, in plenul Parlamentului European (PE).

"Victor Ponta foloseste un limbaj imprumutat de la comunistii din anii 50-60, pentru a ma caracteriza: sunt 'dusman si detractor'. De ce crima ma fac vinovat? Aici intervine manipularea. Premierul nostru sustine ca as fi cerut discutarea Romaniei in plen. E fals. Am cerut anchetarea lui Ponta de catre PE. Orice om normal intelege ca anchetarea lui Ponta si criticarea Romaniei sunt doua lucruri diferite", a scris pe Facebook Cristian Preda.

Europarlamentarul l-a acuzat pe premierul Ponta ca a fugit in Turcia pentru a se sustrage de la ancheta procurorilor DNA, avertizand ca socialistii europeni vor trebui sa dea socoteala pentru "protejarea unui asemenea personaj ridicol". "Iar motivul solicitarii mele e cunoscut de toata lumea. Cand a trebuit sa dea ochii cu procurorii, Ponta a facut doua lucruri: a mobilizat majoritatea pentru a bloca investigatia, apoi, vazand ca gluma se ingroasa, a dat bir cu fugitii si s-a ascuns sub fustele lui Erdogan. Socialistii europeni si complicii lor vor trebui sa raspunda pentru protejarea unui asemenea personaj ridicol. E de la sine inteles ca limbajul suburban folosit de Ponta nu ma va descuraja si voi continua sa spun adevarul despre socialistii romani si despre felul in care ei isi bat joc de cetatenii romani", a notat Cristian Preda.

La randul sau, europarlamentarul Daniel Buda, co-presedintele PNL Cluj, l-a criticat pe prim-ministru pentru afirmatiile sale, spunandu-i ca este "prost". "Victor Ponta nici nu stii cat de prost incepi sa fii! Dincolo de compasiunea pe care o am fata de genunchiul lui betegit si operat, desi uneori am impresia ca a fost operat la cap de medicul Ciomu, constat cu surprindere ca de pe patul spitalului unde se afla in asa-zisa convalescenta se trezeste vorbind intre 2 sedinte de terapie sau psihoterapie, despre prietenii lui de pe la Bruxelles.

Victorie, iti spun doar atat: cand a plecat Ion de acasa, tatal lui i-a spus 'Fiule, daca nu vorbesti, lumea o sa creada ca esti prost, iar daca vorbesti, lumea o sa afle asta!'. Mai bine nu pierde ocazia sa taci...", a scris pe Daniel Buda. Comentariile eurodeputatilor vin dupa ce Victor Ponta, aflat in continuare in Turcia, a postat joi un nou comentariu pe Facebook, de data aceasta aratandu-se bucuros ca propunerea de a se discuta in Parlamentul Europena despre Romania in tandem cu Ungaria, atat de criticata, nu a trecut de votul in Comisia Libe.

"Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei - (Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE