Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gorghiu: Cu siguranţă va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că liberalii au strâns 200.000 de semnături pentru demisia lui Victor Ponta şi a precizat că va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, referindu-se la un eventual congres al social-democraţilor.

Gorghiu a declarat, miercuri, la RFI, că liberalii speră să strângă un milion de semnături pentru demisia lui Ponta, până la începutul lunii septembrie, acesta fiind însă un demers simbolic, fără efecte juridice.

"Suntem noi, cei din PNL, într-o campanie în desfăşurare de strângere de semnături în toate judeţele, o campanie care să genereze un sprijin popular de susţinere a ideii noastre de demisie a lui Ponta. Am strâns până acum aproape două sute de mii de semnături la nivel naţional, acţiunea evident continuă (...). Noi sperăm ca la începutul lunii septembrie să avem un milion de semnături strânse", a declarat liderul liberal.

În opninia sa, demisia lui Ponta de la şefia PSD, ca unică reacţie la problema sa juridică este ca "o operaţie la un picior greşit", pentru că este prea puţin important dacă Ponta mai este sau nu preşedinte al PSD. "Problema reală este dacă domnia sa continuă sau nu să fie prim-ministru al României (...). Cu siguranţă, va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, vizaţi fiind Victor Ponta şi apropiaţii lui", a mai spus Gorghiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE