Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalii nu acceptă votul în cazul Șova: Vom contesta la CCR

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorii liberali au anunțat, prin vocea lui Mario Oprea, faptul că vor contesta la Curtea Constituțională decizia Senatului de a relua votul în cazul lui Dan Șova. Membrii PNL susțin că procedura de reluare a votului în cazul solicitării de ridicare a imunității lui Dan Șova a fost neconstituțional.

"Vom depune contestaţie pentru că nu este normal să se reinterpreteze rezultatul votului din 25 martie. Din păcate, conştiinţa senatorilor PSD s-a modificat de pe 25 martie până pe 2 iunie. Atunci mai mulţi au votat pentru această cerere, acum mai puţini, dar, după cum aţi văzut, au votat şi în alte grupuri, nu numai de la PNL" , a declarat senatorul liberal Mario Oprea, după terminarea şedinţei în plen.

Liberalii nu contestă votul în sine ci procedura prin care s-a decis reluarea votului în plen. "Rezultatul votului nu poate fi contestat, dar procedura în sine, aşa cum s-a spus astăzi în plen nu era aceasta cea care trebuia urmată, anume să se reia un vot ce deja fusese dat. Niciodată nu s-a reluat votul", a declarat senatorul liberal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE