Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Opinia publica va afla: Victor Ponta a demisionat!

Postat la: 07.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESA. Evenimentele din ultimele zile obliga Partidul Social Romanesc (PSRO) la luarea unei decizii politice de natura strategica: Se prefigureaza adoptarea prin consens de catre principalele partide politice a unor obiective comune de interes national, urmarite pe termen mediu si lung.

In aceasta toamna politica, vor fi adoptate decizii importante. Din aceasta perspectiva ma adresez tuturor membrilor si simpatizantilor nostri, initiind o dezbatere interna la capatul careia sa raspundem unei interbari, pentru noi, cardinala! In ce directie se indreapta PSRO? Se va lasa tutelat de PNL, asa cum noi am creat pana in acest moment impresia, la aceasta contribuind si aprehensiunile generate de comprotamentul nedrept, profund incorect al domnului Victor Ponta fata de Presedintele PSRO, Mircea Geoana, sau vom adopta o conduita politica apropiata stangii democratice, respectiv PSD? Asa cum de altfel sugereaza programul la care mi-am adus si eu o importanta contributie.

Un fapt este cert: PSRO nu-si mai poate permite sa ramana intr-o pozitie de spagat politic, osciland la infinit intre PSD si PNL, si nici nu putem sta in expectativa pana in momentul in care, cu sau fara informatii privelegiate de la Departamentul de Stat al Statelor Unite, opinia publica va afla ca in fine, Premierul Victor Ponta a demisionat. In ceea ce ma priveste astept pe adresa mea cat mai multe opinii ale membrilor si sustinatorilor PSRO, pentru a putea ca in mod democratic sa-mi stabilesc o conduita in calitatea mea de vicepresedinte al PSRO.

Radu Golban
Vicepresedinte PSRO

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE