Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, recunoscător europarlamentarilor pentru că nu se mai discută cazul său în comisia LIBE

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care mulțumește europarlamentarilor din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi, pentru respingerea discutării cazului său în comisia LIBE din cadrul PE. Mai mult, premierul atacă alți parlamentari pe care i-a catalogat dușmani ai României( n.r Preda, Macovei), pentru faptul că aceștia au pledat pentru discutarea cazului său.

"Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei - (Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei! Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!", a scris Ponta pe pagina sa de facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE