Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția PSD la moțiunea de cenzură: Poate vine Gorghiu din Japonia cu niște parlamentari să voteze

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: stirileprotv.ro

PNL a anunțat că depune, vineri la ora 12.00, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Intitulată "Votul nu este o lozincă", moțiunea își propune să schimbe Guvernul Ponta, dar social-democrații aflați la putere nu își fac nici o grijă, deoarece se știu în siguranță în ceea ce privește numărul de parlamentari.

Parlamentarii de la putere iau în derâdere moțiunea PNL susținând că aceasta nu are nici o șansă să treacă, deoarece liberalii mai au nevoie de cel puțin 100 de voturi, pe care nu au de unde să le obțină.

Premierul Victor Ponta a declarat că nu înțelege de ce insistă liberalii să depună moțiunile din moment ce nici măcar ei nu și le votează. "Înţelege cineva de ce face PNL moțiuni pe care nu le votează nici măcar membrii grupurilor lor parlamentare (au semnat 53 si au votat 43!)? De ce critica domenii (cum ar fi Agricultura) exact în ziua în care Comisia Europeana ne aproba 8 miliarde de euro pentru dezvoltare rurală? E chiar atâta lipsă de inteligență politică sau pur și simplu atât pot ei? Aștept opinia dvs!", scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Și alți parlamentari PSD au făcut glume pe seama moțiunii. Florin Iordache, deputat PSD spunea că: "Poate vine Gorghiu din Japonia cu niște parlamentari să voteze moțiunea".

În cazul moţiunii ce va fi depusă de PNL la 5 iunie 2015, pentru a fi adoptata, este nevoie de votul majorității parlamentarilor, adică 278 voturi. În prezent, grupurile PNL au, în total, 173 de parlamentari, astfel că mai este nevoie de încă 105 voturi ''pentru'', presupunând că toți parlamentarii liberali vor fi prezenți la vot.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE