Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Senatorul Ficăţel", Niculae Bădălău: „Cei care vor fi la conducerea PSD trebuie să rupă televizoarele"

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a făcut o propunere radicală în ședința Comitetului Executiv al PSD care precede Congresul extraordinar al PSD de duminică: "Cei care vor fi în BPN trebuie să rupă televizoarele.

În acest organism ar trebui să fie oameni care pricep presa, să se descurce pe sticlă, să știe să apere partidul eficient în emisiuni", a spus șeful PSD Giurgiu. El a mai avut un off mare: "Ar trebui ca în noul Statut al partidului să punem o prevedere conform căreia condamnăm comunismul. Trebuie și cred că putem reuși să scăpăm de această etichetă, să nu se mai spună despre noi că am fi continuatorii comuniștilor.", a spus Bădălău.

Trebuie precizat ca pe modelul „Dosarul Caltaboşul", pe scena politică romaneasca a apărut „Senatorul Ficăţel", pe numele sau Niculae Bădălău. Într-un dosarul DNA s-a reţinut anul trecut că, printre „atenţiile" primite de senatorul PSD, Niculae Bădălău, se numără: 200 pulpe de pui, 200 bucăţi piept de pui şi 20 kg ficat de pasăre.

În sarcina senatorului, procurorii DNA au pus infracţiunea de trafic de influenţă. Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE