Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soc in Turcia! Premierul a fost operat la piciorul sanatos!

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Operatia premierului Victor Ponta in Turcia si fuga acestuia de audierea de la DNA nu au lăsat poporul indiferent. Imediat, fabrica de facut bancuri a realizat o serie de poante hazlii despre aceasta situatie.

Spicuim: Victor Ponta a fost operat la piciorul sanatos! Mincinos din fire, nu s-a putut abtine sa nu spuna medicilor ca de fapt, il doare celălat picior. Asa ca dupa ce l-au operat la piciorul sanatos, chirurgii au fost obligati sa faca un copy/paste la celalat genunchi. Ponta a fost imediat acuzat de acest procedeu imoral, dar a spus ca nu recunoaste plagiatul. Dupa ce Academia de chirurgie din Turcia a vrut sa-i retraga operatia, Ponta, regretând acest gest si dorind ca sa nu fi avut loc, a vrut sa dea ceasurile inapoi, numai ca nu si-a mai adus aminte de la cine le-a primit spaga... Până la urmă l-a chemat pe Liviu Dragnea care sa-l determine pe Gabriel Oprea sa dea o ordonanta de urgenta cu numarul unic 112. Asa a fost chemat si Raed Arafat, in eventualitatea unei descarcerări rapide. Inaintea operatiei, Kovesi a vrut sa-i faca lui Ponta Testul DNA (ADN)... Ca sa scape de DNA, Ponta a vrut sa-si treaca operatia in declaratia de avere. La rândul ei, Daciana ar da oricand o (declaratie de) avere ca sa-si vadă sotul acasa... Sătul de Victor Ponta, directorul spitalului s-a adresat la Radio Erevan, ca sa afle cum ar putea scapa de premierul român si cum ar putea fi trimis acasa. Raspuns: Dupa ce reporterii nostri s-au informat la baronii locali ai PSD, acestia ne-au sugerat: "Ati incercat cu 300 de euro?"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE