Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cum a fost posibil așa ceva? Milioane de kituri de testare Covid-19 vândute în 2017 și 2018 când boala nu apăruse!

Postat la: 06.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Covid-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. De aceea a fost numită așa, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019. Datele din "Soluția comercială integrată mondială" arată totuși ceva uimitor: în 2017 și 2018 - cu doi ani înainte de apariția bolii - sute de milioane de kituri de testare PCR au fost distribuite în întreaga lume.

Literalmente sute de milioane de kituri de testare Covid-19 au fost exportate și importate, peste tot în lume, în 2017 și 2018. Sute de milioane! De unde se știa că va aprea un coronavirus periculos si ca urmeaza o pandemie? Singurele referinte la o "viitoare" pandemie le facuseră Bill Gates si Anthony Fauci. Aceste date năucitoare au fost descoperite la 5 septembrie 2020. Au devenit viral în toată lumea de pe social media. A doua zi, pe 6 septembrie 2020, WITS a schimbat brusc eticheta originală "Covid-19" în termenul ambiguu "Kituri de testare medicală".

Utilizarea termenilor generali nu este însă permisă în comerț, trebuie să fie întotdeauna specifică. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli. Faptul că au eliminat specificația "Covid-19", după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că este vorba despre o premeditare, o pandemie planificata cu cel putin doi ani inainte. La început, totuși, au uitat să șteargă un detaliu: partea de jos a paginii web arăta în continuare codul produsului pentru aceste "Kituri de testare medicală: 300215", care înseamnă "Kituri de testare Covid-19".

Câteva săptămâni mai târziu, codul HS a fost, de asemenea, schimbat de WITS în "Kit de testare medicală". Acoperirea lor a venit prea târziu: aceste informații critice au fost descoperite și pot fi downloadate in format PDF AICI care arată datele originale ale acestui site web.

Cei de la WITS au venit cu o explicație: "Eticheta Covid-19 a fost adăugată abia în 2020". Acest lucru este totuși imposibil, deoarece chiar codul produsului pentru aceste kituri înseamnă "kit de testare Covid-19". De asemenea, acest lucru nu schimbă faptul că, cu doi ani înainte de pandemie, brusc, toate națiunile lumii au început să distribuie sute de milioane de truse de testare medicală care sunt utilizate în mod specific pentru Covid-19.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE